Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.0279
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Peter Bouwman09-01-2018
   (9.7)

   Na onze eerste I10 weer besloten om een I10 aan te schaffen omdat de eerste ontzettend goed is bevallen. Deze 3 cilinder is pittiger dan de 4cilinder en bevalt prima. Moest alleen wennen aan de iets lagere instap in vergelijking met de vorige uitvoering. Ligt naar mijn idee vaster op de weg en is lekker sportief te rijden. Heb het comfort pakket er in zitten en geeft veel extra's. Maak heel veel gebruik van de cruise controle wat ook helpt met het brandstofverbruik te beperken. Al met al een bijzonder fijne auto en nog geen dag spijt gehad van de aanschaf

  • Ans Verburg09-01-2018
   (10.0)

   Ben zo blij dat ikin mijn i10 rijdt Hij is zuinig in gebruik en het is een leuke auto Bijna alweer een jaar in mijn bezit ik wil bem niet meer kwijt hoor TOP AUTO

  • Monique 09-01-2018
   (8.3)

   Fijne no-nonsense auto. Genoeg ruimte, inklapbare achterbank waardoor je redelijk grote spullen ook kunt meenemen als het moet. Denk bijvoorbeeld aan een tafelmodel koelkast, was prima te doen! Verder geen overbodige snufjes.

  • Marcel Jong09-01-2018
   (9.1)

   Dit is inmiddels onze 3de Hyundai i10, we zijn uitermate tevreden over de i10 De nieuwe look van de i10 heeft me verrast. We zijn met onze i10 naar Noorwegen gereden en daar 2 weken rond getoerd. op de lange afstanden rijdt onze i10 zeer zuinig 1 op 19. Het is gewoon een prima auto.

  • mv09-01-2018
   (6.0)

   Voor de prijs is het een leuke auto die zuinig rijdt en goedkoop is in onderhoudskosten. Minpuntje zijn de stoelen die niet comfortabel zitten. de zitting is hard en niet al te dik waardoor je als je klein bent erg veel last krijgt van je benen.

  • Mart Korsten09-01-2018
   (8.0)

   Sinds mei 2016 rijd ik in een Hyundai I10 1.0I I-MOTION COMF. - 49kW - 5 deurs. Dit tot volle tevredenheid. Natuurlijk, het vermogen en dus acceleratie is duidelijk minder dan van de Golf die ik voorheen had. Ik mis dit echter geen moment! In normaal verkeer kun je goed "meekomen" en ook bij hogere snelheden gedraagt de auto zich prima! De auto schakelt prettig, stuurt prettig en is opvallend stil. Ook de uitrusting is vrij uitgebreid. Wat ik wel mis is een interval standen schakelaar op ruitewissers voor en interval schakelaar ruitewisser achter. Voor is de wisfrequentie in veel omstandigheden te groot en achter is zelden een continue wisbeweging nodig. Bij regenachtige omstandigheden heb je het hier dus relatief druk mee. Desondanks ben ik zeer tevreden en zou bij een volgende gelegenheid zonder aarzelen weer voor hetzelfde merk en model kiezen!