Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1285
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Berend Jong09-01-2018
      (9.7)

      Hagelnieuw is hij nog maar toch zo vertrouwd. Mijn 8 ste Hyundai alweer ( 1e bij Preuninger Kerketuinenweg ( prima aflevering, top service)). Eigenlijk maar 1 klein minpuntje de digitaal verstrekte brochure geeft niet helemaal weer wat het model bied.

    • Cor Harst09-01-2018
      (9.4)

      Een geweldige auto. De auto is nog maar 10 maanden oud en met 11500 km gekocht. De auto is klein maar kan perfect in het verkeer meekomen. Ook is de auto geruisloos als je er inzit. Je kan een gesprek normaar voeren zonder harder te praten. De auto is zuinig comfortabel en rijd soepel. De nieuwe I 10 van mijn vrouw wordt over 3 afgeleverd. Ook wil ik vermelden dan garage Van Trigt in Zuidland een super goede en betrouwbare garage is, waarbij de klant en de service hoog in in het vaandel staat.

    • J. Wit09-01-2018
      (7.1)

      Ik weet niet of dit review geplaatst wordt: ik ben nl. niet zo tevreden over mijn Hyundai i10! Ik heb hem gekocht (10-2016) omdat hij een hogere "zit" heeft dan (de meeste) andere auto's in deze prijsklasse. Ik gebruik hem vooral als stadsauto en dan is het brandstofverbruik ?cht erg hoog: 8 tot 9 liter op 100 km. Op de buitenweg zakt dit aanzienlijk; dan is het een lekker wagentje dat niet veel gebruikt, 5.5 l op 100 km. Mijn allergrootste irritatie aan deze auto is de grote vochtigheid. Behalve als de mussen dood van het dak vallen: dan blijven de ramen aan de binnenkant droog. Toen ik de auto net had, ben ik met deze klacht terug geweest en is hij in de garage gecontroleerd op mogelijke "lekken". Die zijn niet gevonden. Mij werd aangeraden om een vochtvreter in te auto te zetten! In een nieuwe auto!! Dat heb ik dus niet gedaan en doe ik nog niet. Dat betekent wel dat bij een klein beetje nachtvorst het ijs aan de BINNENKANT op de voorruit zit!!

    • Peter Verschuur 09-01-2018
      (9.1)

      Al veel merken gehad, maar de Hyundai i10 heeft alles wat je wenst voor een kleine prijs. En niet geheel onbelangrijk een comfort alsof je in een hele dure auto rijd. Ik ben zeer tevreden en heb al veel mensen een i10 aanbevolen.

    • Peter Top09-01-2018
      (8.3)

      Vanaf de dag dat ik de Hyundai kon ophalen was het puur genieten. De i10 is makkelijk in gebruik, schakelt super is lekker vlot en toch zuinig. Parkeren gaat perfect door de korte neus en het goede overzicht. Qua interieur is het ook genieten De stoelen zitten perfect ook met z?n vieren kan je ruim zitten en krijg je geen moordneigingen. Goede audio en makkelijk de radio via het stuur te kunnen bedienen. Ook grote spullen mee nemen gaat zonder al te veel problemen met de makkelijk opklapbare achterbank in 2 delen. Ik kan iedereen die een leuke goedkope veilige en leuke auto zoekt zeker de Hyundai i10 kunnen adviseren. Peter

    • Janssen-geutjes09-01-2018
      (10.0)

      Zo blij met onze auto! Hij is stoer en een aparte kleur En dan hyundai arnhem wat een klasse zaak! Mooie showroom Vrolijk enthousiast personeel Duidelijk uitleg En super service! De auto ophalen was met recht een kadootje hoe die onthult werd En de lekkere taart erbij ???? Ik ben zeer tevreden kan niks negatiefs zeggen En wat ook een voordeel is dat je de garage zelfs via whats app kan bereiken! Ideaal en snel?? Ja ik raad iedereen aan om na deze zaak te gaan en te gaan kijken voor een hyundai.

    • Groeneweg09-01-2018
      (9.4)

      Wij zijn zeer tevreden met onze i10 Wij hebben voor deze sportieve auto gekozen omdat we kleiner wouden gaan rijden Wij hebben de grootste lol met onze i10 Wij willen ook de verkoper via deze weg ook bedanken ze hebben alle tijd voor ons genomen de aflevering was ook echt een feest

    • Lucy Wery-Dornseiffen09-01-2018
      (10.0)

      Geweldig mooie auto, prachtige kleur Morning Blue, ligt als een blok op de weg, snelle acceleratie. Interieur is comfortabel, met veel bedieningsgemak en natuurlijk onmisbare ingebouwde navigatie. Kortom, wat mij betreft een 10!!!! Bij de dealer Hyundai Wittenberg Harderwijk deskundig te woord gestaan door Guido van Rijn, die al onze vragen kon beantwoorden. Uitmuntende service.

    • Gert Huisman09-01-2018
      (8.6)

      Geweldige kleine auto die voor ons uiterst geschikt is. Wij rijden vele kilometers ( vakantie) en de auto brengt ons waar wij willen. Elke keer verbaasd ons de auto weer met nieuwe snufjes w.o. Nu pas ontdekt : thuisbegeleiding met licht. Top auto voor deze prijs en uiterst geschikt voor een 2 persoons huishouding.