Top

Reviews & Ratings Hyundai i20 5-deurs

Hyundai i20 5-deurs 9.0289
Hyundai i20 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Kees17-06-2018
   (10.0)

   Lang geleden dat ik zo'n fijne auto heb gehad. Alles er op en er aan om het autorijden plezierig te maken. Fijne auto voor lange en korte trips. Dank je wel i20.

  • gerrit benjamins benjamins17-06-2018
   (10.0)

   deze hyundai i20 is onze tweede de eerste hebben we acht jaar in gereden zonder problemen maar nu we deze i20 heb dit is onze tweede hyundai i20 met de eerste geen problemen gehad maar deze rijd veel fijner je zit lekker en dan de turbo erbij dat is perfect maar ik zal de auto niet teveel prijzen want wij hebben er nog maar 700km mee gereden tot nu toe vind ik het een fijne auto en ben er blij mee groeten gerrit

  • Renato Stam14-06-2018
   (7.4)

   Bijna 1 jaar in bezit. Absoluut geen spijt van. Heerlijke compleet uitgeruste auto. In het begin even wennen aan de 3 cilinder roffel. Enige minpuntje is dat het opgegeven verbruik toch wel wat afwijkt van de praktijk.

  • Remco Vries12-06-2018
   (10.0)

   Superaankoop. Zeer scherpe aanbieding (Voorjaarsactie), enorm veel luxe en comfort voor een zeer scherpe prijs. Mooie auto, zeer ruim voor zijn klasse, alleen de Skoda Fabia is iets ruimer, maar h?, daar wil je toch niet in gezien worden? Nou, in de nieuwe i20 wel! Mijn vorige auto was de i30, maar die was na 5 jaar (bezit) en 130.000 km wel aan vervanging toe. De nieuwe i20 is maar een fractie kleiner, maar voor ons ruim zat. Geldige service ook van Hyundai Ridderkerk, vriendelijk personeel, voel me daar nog echt koning als klant.

  • Henk10-06-2018
   (9.4)

   Sinds een maand in het bezit van een Hyundai I20 Comfort. Vanwege mijn, werk heb ik er al heel wat kilometers opzitten. Tot nu toe bevalt de auto uitstekend. Uitgebreide uitrusting en een degelijk netjes afgewerkt interieur die je normaal alleen in duurdere auto?s ziet. De binnenruimte is ook uitstekend. Zelfs op de achterbank hebben twee volwassenen voldoende ruimte. De middelste stoel is meer geschikt voor kinderen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het is nog te vroeg om iets over het brandstofverbruik te zeggen. Maar denk dat dit wel goed ziet als men opschakelt wanneer dit wordt aangegeven en men gebruik maakt van het auto stop systeem. Ik ben echter helemaal niet te spreken over het navigatiesysteem. Het verbinden via mijn iPhone hotspot, voor TOM TOM Live services, verloopt uitermate traag, of lukt soms helemaal niet. Hyundai heeft voor Android smartphones een speciale app. Waarom niet voor IOS? De ge?nstalleerde kaart is de laatste upgrade. Maar onvolledig. Bijvoorbeeld rotondes die al jaren bestaan, zijn niet verwerkt in de laatste upgrade. Begrijp best dat een kaart upgrade nooit 100% garantie kan geven dat alle wijzigingen op het moment van uitgave verwerkt zijn, maar na jaren toch wel. Als ik bij apparaat informatie kijk word ik verwezen naar http://www.navigation.com/hyundai voor kaartupgrade informatie. Middels contactformulier gevraagd naar de laatste kaart upgrade krijg ik als antwoord ?Wij leveren geen kaarten meer aan Hyundai?????? Vanwege het navigatiesysteem zou ik graag Apple Carplay als software upgrade zien zodat ik in de toekomst navigatie apps kan gebruiken vanaf mijn iPhone. Google Maps en Waze zijn bij de volgende IOS-update, in september, beschikbaar in Apple Carplay. Apple Carplay zit tenslotte in bijna alle Hyundai modellen. Zelfs in een Hyundai I20 Elite op de markt gebracht in India heeft Apple Carplay. Ondanks het navigatiesysteem kan ik iedereen die opzoek is naar een nieuwe auto de Hyundai I20 Comfort aanbevelen.

  • Jan Vos10-06-2018
   (10.0)

   Hallo ik ben Jan Vos 70 jaren jong, rij al heel wat jaren een Hyundai eerst een Tucson nu de I.20 ,wat mij het meest op val is het interieur zoals de stoel heerlijk om op te zitten altijd de juiste instelling aan te passen top. Alles bij deze auto voldoet aan mijn verwachtingen,ruimte voor vijf passagiers in deze klasse ,en vermogen voldoende ja een goede auto. Mvr Gr JC Vos

  • Piet Streefland08-06-2018
   (8.6)

   Prima auto, we zijn ermee naar Turkeije gereden voor vakantie de heenweg 4033 km. In de bergen moest ik af en toe terugschakelen maar het ging prima. Gemiddeld was het verbruik 1:18,6. Prima auto. Ook het comfort van de stoelen was goed.