Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 8.593
Hyundai KONA Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • Han Nauw06-02-2019
      (2.6)

      Prima auto, volledig elektrische Kona. Al bijna 11000 km gereden binnen 3 maanden. Bij grotere afstanden van meer dan 300 km op een dag, toch inplannen waar oplaadstations zijn. Het zijn er minder dan ik dacht en ook niet langs elke snelweg. Ik mis een app op de telefoon. Ik zou graag zien als de auto is opgeladen of zoals laatst na 40 minuten koffie drinken, terwijl de auto oplaadt, was het opladen na 51% gestopt. Een melding zou dan wel handig zijn. Een paar keer was het klepje, om op te laden, vast gevroren. Erg lastig als je onderweg wil opladen, ook de dealer had hier geen oplossing voor?

    • Han Nauw06-02-2019
      (2.6)

      Prima auto, volledig elektrische Kona. Al bijna 11000 km gereden binnen 3 maanden. Bij grotere afstanden van meer dan 300 km op een dag, toch inplannen waar oplaadstations zijn. Het zijn er minder dan ik dacht en ook niet langs elke snelweg. Ik mis een app op de telefoon. Ik zou graag zien als de auto is opgeladen of zoals laatst na 40 minuten koffie drinken, terwijl de auto oplaadt, was het opladen na 51% gestopt. Een melding zou dan wel handig zijn. Een paar keer was het klepje, om op te laden, vast gevroren. Erg lastig als je onderweg wil opladen, ook de dealer had hier geen oplossing voor?

    • Roelof van der Struik05-02-2019
      (9.4)

      Overtreft verwachtingen! Rijdt erg goed en zelfs bij temperaturen rond nul nog steeds een range van over de 350 km bij normaal gebruik - dus verwarming aan en toegestane snelheden op de snelweg - elke ochtend staat hij lekker voorwerwarmd voor de deur te wachten op mijn volgende electrische rit.

    • Ad 05-02-2019
      (8.9)

      Pas 2 weken en 1000 km gereden in de Hyundai KONA EV (Premium). Mijn 1e indrukken zijn dat het 'een feestje' is om in deze auto te rijden, comfortabel, veel extra's op het gebied van 'veiligheid' en een heerlijke wegligging. Alleen..... de actieradius is wel een 'dingetje': Ik kocht de auto op basis van 482 km (WLTP norm), dat werd voordat ik erin reed al bijgesteld naar 446 km en blijkt in de praktijk niet boven de 400 km uit te komen (met als 'dieptepunt' deze week een keer maximaal 330 km...) Dat valt me behoorlijk tegen.

    • Chris Gobel05-02-2019
      (6.9)

      Jammer dat ik er nog amper in heb kunnen rijden.... al op de eerste dag afgesleept omdat hij niet niet startte. Na ?reparatie? auto opgehaald bij andere garage maar direct daarna weer hetzelfde probleem en weer afgesleept. Weer met huurauto naar huis. Nu staat de auto al ruim een week bij de garage waar we hem gekocht hebben en ondertussen zijn we met een andere auto, geleend van de garage (goede service) op wintersport. Had me van een nieuwe auto iets anders voorgesteld.....

    • DrunenM30-01-2019
      (9.7)

      Waarom ben ik niet eerder aan elektrisch rijden begonnen? Natuurlijk, omdat de Kona er nog niet was...

    • . Visser24-01-2019
      (9.1)

      Zeer comfortabele auto en van alle gemakken voorzien. Rijdt erg soepel en reageert snel. Extra's zoals stoel- en stuurverwarming en rijbaan-assistent zijn top!

    • Peter21-01-2019
      (9.1)

      Top auto! Het gemis van een app is wel gigantisch, en behoorlijk achterhaald voor een EV anno 2019.